Datum: 03-12-2022 - 12:55
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

06
nov
'22
Boscross van de NSL in Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door Atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers)
Foto's Atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers)

NSL wedstrijdseizoen begint met Boscross.

De NSL Boscross is traditiegetrouw de eerste wedstrijd van de NSL na de zomerperiode. Op zondag 13 november geeft de NSL het startsein van alweer een mooi en pittig parcours. Deze hardloopwedstrijd start om 11:00 uur naast het Piet Florisdal, Duindamseslag, Randweg 25 te Noordwijk. Startnummers zijn gelimiteerd, dus VOL=VOL! Wedstrijdloper of recreant? Iedereen is welkom! Op zondag 13 november aanstaande...

organiseert atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de inmiddels alom gewaarde Boscross in het duin- en bosgebied bij de Duindamseslag in Noordwijk. Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten.

Heb je de Boscross nog nooit gelopen? Houd dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een pittige heuveltjes tussendoor. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 km, respectievelijk 2 of 4 ronden. De start is om 11:00 uur naast het Piet Florisdal bij de Duindamseslag.

Inschrijving vooraf via de website av-nsl.nl, uiterlijk 10 november 2022. De kosten zijn € 9,00. Ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in Piet Florisdal. Na-inschrijving op de wedstrijddag kost € 10,00.

Deze wedstrijd is een evenement met 100% buitenlucht! Er is geen binnenruimte voor het omkleden. Toiletten zijn beschikbaar. Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje! Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd!

Hou je van hardlopen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)lopen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft! Meld je vrijblijvend aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet hardlopen of wandelen, maar wel graag betrokken zijn bij een vereniging? Dat kan! Bij de NSL kunnen we altijd mensen gebruiken! Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Winnifred Ferro via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-2222 7349.