Datum: 23-09-2023 - 02:03
05
nov
'22
Geen prinsbekendmakingen meer, maar wel een leuk feessie bij De Tulpkabouters.
Geschreven door CV De Tulpkabouters
Foto's CV De Tulpkabouters

Geen prinsbekendmakingen meer, maar wel een leuk feessie bij De Tulpkabouters.

Een nieuw carnavalsseizoen breekt aan. Daarbij zijn De Tulpkabouters ook weer van de partij. Normaal verwachten jullie rond deze tijd een uitnodiging voor de prinsbekendmaking. Dat doen we dit jaar iets anders. Maar... dat zijn jullie ondertussen van ons gewend. De afgelopen jaren hebben we ons weten neer te zetten als een echte carnavalsvereniging met prinsenparen, adjudanten, scepters, prinsenwagens, verkleedpartijen...

en al het moois wat bij ons prachtige carnaval hoort. Het begon steeds vaker een grotere uitdaging te worden om een prinsenpaar te benoemen. Na veel en lang overleg te hebben gehad, is er besloten om vanaf heden geen prinsenpaar meer te presenteren...

Maar dat betekent niet dat jullie van ons af zijn. De afgelopen jaren hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen van onze collega-verenigingen en de carnavalsvierders.

Mede daardoor hebben we energie gekregen om er zoals elk jaar weer het allerbeste van te maken. De Tulpkabouters gaan door! Geen prinsenpaar, maar wel De Tulpkabouters.

Vanaf carnavalsseizoen ‘22-‘23 nemen we afscheid van onze prinsenparen en slaan we een nieuwe weg in, die we vanzelfsprekend bewandelen met dezelfde carnavaleske feestvreugde als voorheen.

We blijven onze energie steken in het bouwen van praalwagens en organiseren van feesten. De iconische rode pakken zul je blijven zien. Verder blijven we zichtbaar betrokken bij alles wat met carnaval te maken heeft.

Om dit heugelijke feit te vieren, nodigen wij jullie graag uit op 26 november op het Frylink terrein aan de Leeweg / 's-Gravendamseweg.

We hopen jullie daar te zien! We zwaaien niet uit, maar zeggen tot snel!

Een carnavaleske groet,

De Tulpkabouters