Datum: 02-10-2023 - 09:56
02
nov
'22
Lokale vrijwilligersorganisaties, -initiatieven en -projecten kunnen zich opgeven voor Nationale Vrijwilligersprijzen 2021.
Geschreven door Welzijn Noordwijk
Foto's Welzijn Noordwijk

Nominatie van start gegaan, wie verdient er volgens jou een vrijwilligersprijs?

Wie verdient er volgens jou een vrijwilligersprijs? En welke vrijwilliger, vereniging, maatschappelijke organisatie of buurt mag wel in het zonnetje worden gezet Nomineer nu je favoriet vóór 23 november! Het verenigingsleven in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk draait op vrijwilligers. Geen sportclub, culturele of maatschappelijke organisatie die zonder ze zou kunnen. Des te belangrijker om aan elkaar...

te denken. Daarom reiken we op 16 december, tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest, weer de vrijwilligersprijzen 2022 uit! Net als andere jaren hebben we de categorieën ‘vrijwilliger individueel’ en ‘vrijwilligersorganisatie’.

Uiteraard laten we de lieve burengebaren ook niet aan ons voorbijgaan: van een simpele goedemorgen en een praatje tot een boodschap doen voor de zieke buurman. Die lieve mensen kun je nomineren voor de ‘buurtprijs’.

Wij nodigen je uit om binnen je organisatie/vereniging of omgeving te kijken wie er een leuke prijs verdient. Natuurlijk kan het ook een vriend, familielid of kennis zijn. Nomineren kan tot 23 november.

Nomineer nu! https://www.welzijnnoordwijk.nl/nomineren Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank van den Berg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40237165.