Datum: 03-12-2022 - 14:36
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

01
nov
'22
Politie arresteert 2 personen na woninginval op de Crocushof. (foto's+filmpje)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Politie arresteert 2 personen na woninginval op de Crocushof. (update: inval blijkt misverstand)

Maandagavond rond de klok van 19.30 uur verzamelde er zich een flink aantal politie-eenheden, waaronder de hondenbrigade, op de Brink in Noordwijkerhout. Vervolgens vertrok men naar de Crocushof in de voormalige wijk Beschut Wonen op het Bavo-terrein. Daar werden de straten door de politie afgezet en mocht niemand er meer door. Een politieteam viel een woning binnen aan de Crocushof en verrichtte twee aanhoudingen bij de woning. Eén van arrestanten werd gelijk...

in een politiebus afgevoerd, de andere man werd even later lopend meegenomen naar de Anemoonweg en vervolgens meegenomen met een andere politiebus. Een woordvoerder van de politie gaf aan dat de aanhoudingen een gevolg waren van een conflict in de betreffende woning.

De woordvoerder kon nog geen verdere informatie verstrekken over het gebeuren. Zodra er meer bekend is volgt hier op BON een update. Foto's en filmpje in de foto/film galerij BON en meer foto's ziet u op 112 Duin en Bollenstreek.

Update 1-11-2022:
Een woordvoerder van de politie laat weten dat het om een misverstand gaat. Er zou volgens de melding een persoon in de woning worden vastgehouden. Uiteindelijk bleek dat niet zo te zijn en is er geen sprake van een strafbaar feit. De twee aangehouden personen zijn inmiddels ook weer vrijgelaten.