Datum: 01-10-2023 - 17:14
29
okt
'22
ODI speelt blijspel: ’T IS NIET M’N BROER in Noordwijkerhout.
Geschreven door Toneelvereniging ODI
Foto's PR

ODI speelt blijspel: ’T IS NIET M’N BROER.

Kom allen naar de tijdelijke Schelft. Op 19, 20 en 26 november brengt ODI het blijspel ’T IS NIET M’N BROER geschreven door Wilma Renes-Leertouwer op de planken. De regie is in vertrouwde handen van Annette de Zwart. Het stuk begint met wat een gezellige middag Rummikub met vier vriendinnen (zie foto) moet worden. Waar gaat het fout? Komt dat door de regenbui die ervoor zorgt dat Jans kleddernat arriveert? Of toch door de tuttige houding van Nelletje Tuttabelletje...

die altijd bang is wat de andere bewoners van het appartementencomplex van haar zullen zeggen. Vlak ook het optreden van Riek niet uit. Door haar achterdochtige optreden wordt zelfs de sterke arm der wet ingeroepen.

En wie is toch die BROER, die als een rode draad door het stuk loopt? Kortom een lekker lachstuk met hilarische situaties zodat u weer eens ouderwets van een gezellig avondje of middag UIT kunt genieten.

Speeldata:
Zaterdag 19 november 20:00 uur in De Tijdelijke Schelft
Zondag 20 november Middagmatinee 14:00 uur in De Tijdelijke Schelft
Zaterdag 26 november 20:00 uur in De Duinpan in De Zilk.

De zaal is open rond 30 minuten voor aanvang. U kunt voor € 10,- kaarten kopen bij de voorverkoopadressen: Suzanne’s Feestshop en M-Kappers. Of digitaal reserveren via: www.toneelverenigingodi.nl. En indien voorradig aan de zaal.