Datum: 23-09-2023 - 03:00
27
okt
'22
Voortgang bouw van 'Het Zilt' in De Zilk.
Geschreven door Van Rhijn Bouw / Gemeente Noordwijk
Foto's Van Rhijn Bouw / Gemeente Noordwijk

Voortgang bouw van 'Het Zilt' in De Zilk: Start Fase 3 met 16 eengezinswoningen.

Bouwproject 'Het Zilt' in het dorp De Zilk in gemeente Noordwijk is de volgende fase ingegaan. Medio oktober 2022 werden alle heipalen voor de volgende stap, Fase 3, van dit bouwproject geboord. In Fase 3 komen maar liefst 16 riante eengezinswoningen met ruime tuinen op het zonnige zuidwesten. Gesitueerd aan de noordrand van het bouwplan. Door de opzet en de grootte van de kavels, de vergelijkbare volumes en dezelfde...

stijlvolle architectuur met aarde- en zandtinten vormen deze 16 woningen van Het Zilt een harmonieus onderdeel van het gehele bouwplan. 

Fase 4
Het nieuwe appartementengebouw van de volgende Fase 4 tellen op termijn 18 sociale koopappartementen in combinatie met een supermarkt en G.O.E.D. (Gezondheidsvoorzieningen Onder Eén Dak). Het betreft hier één van de mooiere plekjes van de Bollenstreek.

Landelijk gelegen met duin, strand en de grote steden binnen bereik. Rustiek gesitueerd aan de noordwestkant van het dorp, deels vormend de westrand van Het Zilt. Ideaal voor luxueus wonen in een groene omgeving.

Het complete nieuwbouwplan 'Het Zilt', met de start in 2019, omvat straks 130 energiezuinige appartementen en grondgebonden woningen in De Zilk. Voor meer informatie zie de website van 'Het Zilt'.