Datum: 03-12-2022 - 12:39
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

25
okt
'22
Moedertje Groen (Tessa Yanover) presenteert haar tweede boek.
Geschreven door Moedertje Groen (Tessa Yanover)
Foto's PR

Moedertje Groen (Tessa Yanover) presenteert haar tweede boek.

De Noordzee is een waardevolle plek die ons voorziet van zuurstof en voedsel. Ondanks dat de Noordzee een van de drukst bevaren zeeën ter wereld is kun je er toch het gevoel van vrijheid en stilte ervaren. Welke verhalen heeft de grens van zee en land ons eigenlijk te vertellen? Hoe ziet het leven onder de golven eruit? In het 2e deel (klik hier voor deel 1) van Moedertje Groen nodigt, de in Noordwijkerhout geboren Tessa Yanover en woonachtig in Noordwijk, je uit je te laten verwonderen....

De boekpresentatie vindt plaats op zaterdag 29 oktober en de aanvang is 15:00 uur, toegang vrij, graag reserveren. Klik hier voor meer informatie.

Van de Waddenzee tot de wateren van Zeeland: wandel mee door de duinen, duik in het zoute water en beleef de Hollandse kust zonder zelf nat te worden. Tessa verwoordt haar liefde voor de kust als volgt: ‘De kust is een plek waar mijn hoofd zich kan vullen met nieuwe ideeën en inspiratie en waar ik mijn longen kan vullen met frisse lucht.

Aan de kust kun je als mens weer ademen, weg uit de verstikkende maatschappij. In mijn eerste boek merkte ik hoe fijn ik het vond om over de zee en duinen te schrijven, het smaakte naar meer.’

Tessa Yanover is een gepassioneerd natuurliefhebber en enthousiaste natuurgids aan zee. Ze geeft zeelessen, strandexcursies en struint graag uren langs de vloedlijn. Op haar website www.moedertjegroen.nl verschijnen regelmatig natuurvideo’s en verhalen.