Datum: 27-09-2023 - 22:59
24
okt
'22
30 oktober de film 'Two Brothers' in de bioscoop van Munnekeweij.
Geschreven door Munnekeweij
Foto's Redactie BON

30 oktober de film 'Two Brothers' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 30 oktober kunt u weer genieten van een film in de bioscoopzaal van Munnekeweij. Dit keer wordt de film 'Two Brothers' vertoond. De entree is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen voldaan worden met de consumptiekaart die verkrijgbaar is bij de servicebalie 088-9211400. Vol is vol. Om 14.00 uur vangt de film aan en u dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn bij Woonzorgcentrum Munnekeweij...

Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Als u gebruik wilt maken van onze tuktuk dan kunt u dit tijdig reserveren bij de servicebalie. Iedere laatste zondag van de maand in de maand met de R vertonen wij een film. Eerst volgende film op zondag 27 november 'March of the pinquins'. 

Two Brothers.
In deze live action film worden twee kleine tijgerbroertjes in de jungle van Cambodja gevangen en van elkaar gescheiden. Eén tijgertje komt in het circus terecht en één wordt het huisdier van de zoon van de gouverneur. Na jaren zien ze elkaar weer, omdat ze tegen elkaar moeten vechten in een georganiseerde wedstrijd. Na al die jaren herkennen ze elkaar en ze weten samen te ontsnappen. Met hun bazen op de hielen, vluchten ze de jungle in.