Datum: 21-03-2023 - 20:52
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

23
okt
'22
Van Nispen sluit jubileumjaar af met spetterend eindfeest in De Zilk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Van Nispen sluit jubileumjaar af met spetterend eindfeest. (Piet en Corry Pennings winnen 1e prijs loterij+foto's)

Op zaterdag 22 oktober was het precies 90 jaar geleden dat de voetbalclub Van Nispen in De Zilk werd opgericht. De jubileumcommissie heeft het afgelopen jaar tal van activiteiten georganiseerd voor diverse doelgroepen. Alle evenementen zijn met groot enthousiasme ontvangen en daar kunnen de Vannispianen vol trots en voldoening op terugkijken. Het bewijst maar eens te meer dat een kleine club...

groot kan zijn in haar daden. Op zaterdag 22 oktober werd er in de kantine van Van Nispen ook nog een geweldig eindfeest gehouden, als afsluiting van een heel mooi jubileumjaar. Voorzitter Peter Geerlings heette in het begin van de avond de aanwezigen van harte welkom en vroeg de aandacht voor een super vrijwilliger die hij op deze avond in het zonnetje wilde zetten.

Het ging om Koos van der Ploeg die al 50 jaar vrijwilligerswerk doet voor zijn Van Nispen. Koos kreeg verschillende cadeaus aangeboden door het bestuur, waarbij een getekend Van Nispen voetbalshirt en een blijvende foto van Koos op de ramen van de kantine. Een eerbetoon aan de supervrijwilliger Koos van der Ploeg, die in de vereniging bekend staat als de 'supply-manager' van het eerste van Van Nispen.

Vervolgens opende Burgemeester Wendy Verkleij de feestavond en na haar felicitatiespeech verrichtte zij ook de trekking van de grote jubileumloterij. Er waren vijf mooie prijzen te verdelen en de burgemeester deed ook nog een duit in het zakje, zij gaf ook een prijs weg en die ging naar Zilker Jos Smit. Hij kreeg voor 4 personen een high-koffie bij de burgemeester met een locatie naar keuze.

De andere vijf prijzen gingen naar:
5e prijs > Full Beauty behandeling > Simon en Lianne Ruigrok
4e prijs > E-scooter tour met hapje voor 10 personen > John en Thea de Groot
3e prijs > Volledig weekend aan zee voor 4 personen > Daniel Schooners
2e prijs > Dames of heren E-bike > Aad en Trudy van de Berg
1e prijs > Compleet verzorgde Europese voetbalreis voor 2 personen voor Piet en Corry Pennings

Na het officiële gedeelte kon het eindfeest echt van start gaan en voor een uitverkochte zaal speelden de entertainmentband 'The Piano Show' de muzikale-pannen van het dak in De Zilk. Het zeer gezellige feest duurde tot in de kleine uurtjes en liet zien dat voetbalclub Van Nispen, ondanks de respectabele leeftijd, 90 jaar jong is.