Datum: 03-12-2022 - 13:15
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

22
okt
'22
Druk bezochte achterbanvergadering St. Huurdersbelangen Noordwijkerhout en De Zilk (HBNZ).
Geschreven door St. Huurdersbelangen (HBNZ)
Foto's PR

Druk bezochte achterbanvergadering St. Huurdersbelangen Noordwijkerhout en De Zilk (HBNZ).

Het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen Noordwijkerhout en de Zilk (HBNZ), heeft op donderdagavond 20 oktober een druk bezochte achterbanvergadering gehouden voor alle huurders van de Woningstichting Sint Antonius van Padua. Buiten ongeveer 90 huurders waren er vertegenwoordigers van de Raad van Commissarissen, de Gemeente Noordwijk, de Woonbond...

SHN (Stichting Huurdersbelangen Noordwijk) en vertegenwoordigers van de woningstichting. De avond werd gehouden in Ontmoetingscentrum Puyckendam aan de Pilarenlaan. De huurders hadden vooraf de gelegenheid om aanvullende agendapunten of vragen voor de rondvraag in te dienen.

Aan de orde kwamen ondermeer, het werkplan van HBNZ, betaalbaarheid, de huren van 2023, de resultaten van de enquête over leefbaarheid, de doorstroomadviseur, integratie, energiespreekuur, energiearmoede, energietransitie, van het gas af en de projecten van zowel nieuwbouw als renovatie.
 
Tijdens rondvraag werden de ca. 25 ingediende vragen van de huurders beantwoord. Van de vergadering wordt een verslag gemaakt wat gepubliceerd wordt op de geheel vernieuwde website van HBNZ. De reacties uit de zaal waren heel positief, de gegeven informatie werd als verhelderend en leerzaam beschouwd.

De vergadering werd om 22.45 uur afgesloten, waarna er nog tijd was voor een drankje en een praatje. Voor het volgend jaar staat buiten de reguliere vergadering ook nog een themabijeenkomst gepland.

Sjaak Geerlings
Voorzitter HBNZ
www.hbnz.nl