Datum: 07-12-2022 - 23:58
24
nov
'22
Peter van den Burg presenteert 26 november zijn nieuwe boek 'Kris Kras door Noordwijkerhout'.
Geschreven door Redactie BON
Foto's PR

Peter van den Burg presenteert 26 november zijn nieuwe boek 'Kris Kras door Noordwijkerhout'.

Noordwijkerhouter Peter van den Burg heeft weer een nieuw boek geschreven, het zijn allemaal losse verhalen en gebeurtenissen van 67 hoofdstukken. Daarom is de titel van het boek 'Kris Kras door Noordwijkerhout'. In het boek is geschreven over het ontstaan van de naam Noordwijkerhout. Ook is Noordwijkerhout gebruikt voor de naam van een VOC schip in 1732. Er wordt geschreven over gebeurtenissen uit de vorige eeuw....

Het zijn verhalen over alles en nog wat, zoals huizen, straten, kerken en gebouwen. Sportieve mannen en jongens komen er aan de beurt zoals Jan Verschoor en de Menken Landbouw wielerploeg en nog veel meer bijzondere verhalen.

Als u de vorige drie boeken al heeft, is dit een boek dat u er beslist bij moet hebben. Je kunt nu al inschrijven voor het boek bij NoVaTo tijdens de openingsuren, of bij Peter van den Burg tel 0252-374556. Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De presentatie en de eerste uitreiking van het boek is op 26 november om 14.00 uur in de grote zaal van Puyckendam aan een bekende Noordwijkerhouter. Het aangeschafte boek kan dan gesigneerd worden door Peter van den Burg. Neem wel gepast geld mee. Daarna is het boek te koop tijdens de openingsuren bij NoVaTo zeestraat 3A.

De oplage is 500 stuks en rijk geïllustreerd met een harde kaft en 200 pagina’s. De prijs voor dit nieuwe boek is 30,00 Euro. 
Eerder in deze serie verschenen:
* Langs Erf Vaart en Duin 2012.
* Onthou je dag 2016.
* Van Deur tot Deur 2018.