Datum: 25-09-2023 - 05:29
23
okt
'22
Spreekuur 'Wonen & Welzijn' met doorstroom-adviseur Anita Heemskerk en sociaal-makelaar Roy van Schie.
Geschreven door Roy van Schie
Foto's PR

Spreekuur 'Wonen & Welzijn' met doorstroom-adviseur Anita Heemskerk en sociaal-makelaar Roy van Schie.

Wegens aanhoudend succes houden Anita Heemskerk (doorstroom-adviseur bij woningcorporaties Stek en Sint Antonius van Padua) en Roy van Schie (sociaal makelaar bij Welzijn Noordwijk) op woensdag 2 november weer een duo spreekuur bij boekhandel van der Meer in Noordwijk. Op woensdag 16 november houdt doorstroom-adviseur Anita Heemskerk spreekuur bij Voor ieder 1, Via Antiqua 23...

in Noordwijkerhout. Wees welkom van 10:00 tot 11:00 uur. 

Wonen
Is uw huurwoning niet meer passend voor u? Denkt u aan verhuizen, maar weet niet waar te beginnen? Vraagt u zich af of u (nog) inschreven staat bij Huren in Holland Rijnland? Stel deze en andere vragen aan de doorstroom-adviseur. Anita kijkt graag vrijblijvend met u mee en kan eventuele hobbels voor u wegnemen.

Welzijn
Met al uw vragen over zaken omtrent welzijn kunt u terecht bij de sociaal makelaar. Roy denkt graag met u mee als u een initiatief in de buurt of wijk wilt opstarten, of als u bijvoorbeeld benieuwd bent naar de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk. Daarnaast weet hij ook de wegen te bewandelen richting mantelzorg-ondersteuning en het complete welzijns-aanbod binnen de gemeente Noordwijk.

Komt u een keertje langs?
Anita en Roy kijken uit naar uw komst en praten graag met u verder over uw vragen omtrent wonen en/of welzijn, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het spreekuur vindt iedere eerste woensdag van de maand van 10:00 tot 11:00 uur plaats bij boekhandel van der Meer in Noordwijk en iedere derde woensdag van de maand van 10:00 tot 11:00 uur bij Voor ieder 1, Via Antiqua 23 in Noordwijkerhout.