18
okt
'22
Landgoed in den Houte Bosrand deelplan 2: 1e fase met 19 woningen in de verkoop. (foto's)
Geschreven door Landgoed in den Houte
Foto's Redactie BON / Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte Bosrand deelplan 2: 1e fase met 19 woningen in de verkoop. (foto's)

Middenin een parkachtige omgeving wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Landgoed in den Houte ligt aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout. Om precies te zijn ten oosten van de Langevelderweg en ten noorden van de Anemoonweg. Blikvanger in het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Op en rondom dit historische...

terrein worden de nieuwbouwwoningen van Landgoed in den Houte gerealiseerd met op het allermooiste plekje van het landgoed de woningen van De Bosrand. De Bosrand ligt net achter de duinen in een overweldigend groen landschap. Het is de plek waar de rust van het historische landgoed samensmelt met het weidse gevoel van het strand van Noordwijkerhout.

Toch ligt De Bosrand midden in de Randstad met steden als Amsterdam, Leiden en Haarlem zeer dichtbij. Na een enerverende dag vol bedrijvigheid kom je in jouw nieuwe woning aan De Bosrand weer heerlijk tot rust. Dat is wonen in een wijk met allure.

Onlangs is de verkoop gestart van het tweede deelplan van De Bosrand en deze bestaat uit 37 woningen. Deelplan 2 is verdeeld in 2 fases. In de eerste fase komen in totaal 19 woningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen.

De verkoop van deze eerste fase is gestart. Heb je belangstelling? Bekijk dan de woningtypes en alle bouwnummers en schrijf je bij belangstelling uiterlijk 31 oktober 2022, 23.59 uur in. Bekijk de foto's in de fotogalerij en klik hier voor alle verkoopinformatie van De Bosrand. > Klik hier voor het promo-filmpje.