Datum: 23-09-2023 - 03:12
17
okt
'22
Fietser gewond na aanrijding met andere fietser op ventweg Gooweg. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's 112 Duin- en Bollenstreek

Aanrijding tussen scooter en fiets op rotonde Schulpweg/Victoriberg, jonge voorbijganger beledigd agent.

Maandagmiddag 17 oktober even na half twee kwamen een scooterrijdster en een fietser met elkaar in botsing op de rotonde Schulpweg/Victoriberg. De scooterrijdster kwam vanuit Noordwijkerhout en wilde rechtdoor richting Noordwijk. Op rotonde kwam vanaf rechts een fietser aan vanaf het fietspad uit de wijk Zeeburg. De scooterrijdster zag de fietser te laat en botste er tegenop. Beide bestuurders kwamen ten val...

De fietser viel op zijn achterhoofd en was even buiten kennis. Een voorbijganger in een auto is gestopt om hulp te bieden. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en namen de zorg over. Ambulancepersoneel hebben zich ontfermd over beide slachtoffers. De politie heeft geassisteerd bij de afhandeling van het incident.

Ten tijde van het incident was de rotonde gedeeltelijk versperd. Fietsers werden verzocht om even om te rijden. Een jongeman op een fiets was daar niet van gediend en vond het nodig de agenten te beledigen.

Hij werd gesommeerd om om te rijden maar was dat echter niet van plan. De agent die hem aansprak werd flink uitgescholden, waarna hij vluchtte en daarbij zijn broodjes verloor. De agenten kozen er voor om de aandacht bij de slachtoffers te houden.

De fietser is door de ambulancedienst naar huis gebracht waar hij verder is nagekeken. De scooterrijdster is opgehaald door familie, ze raakte lichtgewond. Haar scooter is beschadigd geraakt.

Voor meer foto's kunt kijken bij 112 Duin- en Bollenstreek.