Datum: 03-12-2022 - 13:00
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

17
okt
'22
Uitverkochte Muze geniet van jubileumconcert Shantykoor ’t Bollenhart. (foto's)
Geschreven door Shantykoor ’t Bollenhart
Foto's Shantykoor ’t Bollenhart

Uitverkochte Muze geniet van jubileumconcert Shantykoor ’t Bollenhart.

Zondagmiddag gaf Shantykoor ’t Bollenhart haar jubileumconcert vanwege het 20-jarig bestaan. Na een jaar uitstel was het nu eindelijk zover. In een tot de laatste plaats uitverkochte Muze in Noordwijk zongen de mannen de sterren van de hemel. De presentatie van deze middag was in deskundige handen van André Goumans, oud-pastoor van de Sint Jozefkerk. Op zijn geheel eigen wijze belichtte hij 20 jaar ‘t Bollenhart...

daarbij ondersteund door foto’s uit het archief. Ontroerend was de herdenking van de leden die niet meer onder ons zijn. Het repertoire bestond uit bekende, maar ook uit een aantal nieuwe nummers.

Aan het eind van het concert werden twee leden extra in het zonnetje gezet, als eerste werd Henk van Parera naar voren geroepen. Vanaf de oprichting heeft hij bij vrijwel alle nummers een belangrijke inbreng gehad. Een daverend applaus en bloemen voor zijn vrouw Ineke vielen hen ten deel.

Daarna werd tot zijn grote verrassing Jan de Klerk benoemd als erelid van ’t Bollenhart uit waardering voor zijn inzet als zwaaimeester. Tot slot werd het Noordwijkerhouts Volkslied door alle aanwezigen uit volle borst meegezongen. Bij het gezellig samenzijn na afloop werd door menigeen waardering voor deze geweldige middag uitgesproken.