Datum: 31-03-2023 - 17:14
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

15
okt
'22
Hymer Venture S camper als eerste in Nederland gepresenteerd bij 50-jaar DE JONG Kampeer en Recreatie. (foto's)
Geschreven door De JONG Kampeer & Recreatie
Foto's Redactie BON

Hymer Venture S camper als eerste in Nederland gepresenteerd bij 50 jaar DE JONG Kampeer en Recreatie. (foto's)

De JONG Kampeer & Recreatie heeft op vrijdagavond 14 oktober met trots de presentatie gehad van de nieuw uit te brengen camper Hymer Venture S. Als specialist binnen de kampeer- en recreatiebranche was het een eer om als éérste in Nederland deze Venture S te mogen presenteren in hun showroom. DE JONG zag voldoende reden om dit, naast hun 50-jarig jubileum, groots aan te pakken. Hierop werd besloten dat er een...

speciale preview avond georganiseerd zou worden, waar een selecte groep mensen voor zouden worden uitgenodigd. Op de beurs in Düsseldorf mocht DE JONG Kampeer & Recreatie zich al verheugen op veel belangstelling voor deze prachtige wagen die van alle gemakken voorzien is.

Op deze beurs vond ook de eerste verkoop van deze Hymer Venture S plaats. Deze vrijdagavond werd bij De JONG Kampeer & Recreatie mevrouw Jelgerhuis, die deze aanschaf heeft gedaan, extra in het zonnetje gezet. Zij ontving uit handen van Harry de Jong een heerlijke ruiker.

Na de openingsspeech van Harry de Jong, commercieel directeur, werd er door de 45 gasten en diverse medewerkers van DE JONG gezamenlijk geproost met champagne op de exclusieve preview van de Hymer Venture S.

Hierna werden alle gasten uitgenodigd om de Venture S een voor een als koppel te bezichtigen van binnen en buiten. Het werd een sfeervolle avond met elkaar die goed verzorgd was met een hapje en een drankje in een mooi aangeklede omgeving.

De JONG Kampeer & Recreatie is officieel dealer van zeer toonaangevende merken zoals onder andere Hymer en Bürstner. Beide merken in de camperbranche ontwikkelden een unieke slaapmogelijkheid welke veel ruimte oplevert en op de weg compact blijft.

De Bürstner Galary, die al het predicaat camper van het jaar 2023 van de ANWB wist binnen te halen, en de Hymer Venture S die zeer goed scoort in de nominatie camper van het jaar bij de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). Beide uitvoeringen van deze campers worden komend voorjaar in de showroom van DE JONG Kampeer & Recreatie verwacht.

Voor iedereen die graag nog kennis wil maken met de Hymer Venture S is er de gelegenheid tot en met zondag 16 oktober de camper in de showroom te komen aanschouwen. Betreden van de camper is alleen mogelijk in het bijzijn van een verkoopadviseur.