Datum: 06-06-2023 - 11:40
13
okt
'22
Duin en Bollen Vierdaagse (dag 1): Halverwege even lekker bijkomen in De Zilk. (foto's en vlog)
Geschreven door Redactie BON
Foto's DE JONG / Anique van Popering (BOL)

Duin en Bollen Vierdaagse (dag 1): Halverwege even lekker bijkomen in De Zilk. (foto's en vlog)

Van 13 t/m 16 oktober wordt in onze streek de 1e Duin en Bollen Vierdaagse gehouden. De redactie van BON zal de komende dagen regelmatig een (foto)verslag plaatsen, van de eerste Duin en Bollen Vierdaagse als de wandelaars Noordwijkerhout of De Zilk passeren. Dag 1: Op deze eerste (donder)dag waren de wandelaars halverwege de wandelroute van harte welkom bij DE JONG Kampeer en Recreatie...

om in de kampeer- en outdoorwinkel in De Zilk een kijkje te nemen en voor een rustpauze. Dit gold voor de wandelaars van de 15, 20, 30 en 40 km. Het was voor de eerste wandelaars van de Duin en Bollenstreek Vierdaagse tijdens dit regenachtige weer echt wel even nodig. Binnen in de kampeer- en outdoorwinkel werden de wandelaars verwelkomd. 

Hier konden de deelnemers even lekker bijkomen van de eerste afgelegde kilometers. Ze genoten van een warm bakje koffie/thee of wat frisdrank. DE JONG zorgde natuurlijk ook voor de inwendige mens. De deelnemers konden zich tegoed doen aan fruit, koek of Bifiworstjes, Verder was de EHBO aanwezig voor de blaren en kon er eventueel gebruik worden gemaakt van een masseur.

Verder konden de mensen zich  in de winkel laten informeren over goed schoeisel en kleding. Er was ook een adviseur van OOFOS Footware die alles kon vertellen over deze speciale slippers. Bij het verlaten kregen alle deelnemers nog een verkoelende Gel van Ice Power en werd de tocht door de wandelaars weer opgepakt.

DE JONG-medewerker Stef Warmerdam: "Het was heel druk met wandelaars. Maar echt supergezellig en succesvol. Zeker met dit vervelende weer. De deelnemers waren super enthousiast en blij dat ze even droog konden staan en zitten."

Ondanks het regenachtige weer was het toch een prachtige dag en de medewerkers van DE JONG hopen op deze manier de wandelaars een extra steuntje in de rug gegeven te hebben. 

Vlog Anique Popering.

Eerder verscheen:

13-10-2022: Blik Op Lisse > Start van eerste Duin- en Bollenvierdaagse (foto's)

13-10-2022: 1e 'Duin en Bollen Vierdaagse' van start met een passende beker soep bij dit 'snertweer'. (foto's)