Datum: 29-03-2023 - 11:36
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

11
okt
'22
Expositie schilderijen Annechien Broers - van Maaren in Munnekeweij. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Expositie schilderijen Annechien Broers - van Maaren in Munnekeweij. (foto's)

Vanaf vandaag zijn er een nieuwe schilderijen te bewonderen in de hal van het woonzorgcentrum Munnekeweij. De doeken die worden geëxposeerd zijn vervaardigd door de 87-jarige Annechien Broers - van Maaren. Annechien: "Ik ben geboren te Assen, maar al meer dan 60 jaar woonachtig in het prachtige Noordwijkerhout. Ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn acryl- en olieverfschilderijen te exposeren in...

de Munnekeweij echt heel leuk om dat nog mee te maken op mijn leeftijd. Ongeveer 25 jaar geleden ben ik begonnen met aquarelleren, oftewel schilderen met waterverf. Dat waren heel gezellige en leerzame lessen van Dolly Versloot. Daarna heb ik een cursus gevolgd in het schilderen met acrylverf en olieverf. Dit was bij Ellen Slingerland en Coby Duivenvoorde. Ook hier weer veel geleerd in een heel gezellige sfeer.

Ik ben blij dat ik destijds de stap heb gezet om te leren schilderen. Het is een ontzettend leuke hobby die voor veel ontspanning zorgt. De afgelopen paar jaar heb ik er helaas minder tijd voor vrij kunnen maken, maar komende winter pak ik zeker de kwast weer op! De expositie is te zien vanaf 11 oktober in de Munnekeweij. Mocht u gaan kijken, dan wens ik u veel kijkplezier".

Groeten, Annechien.

Deze expositie is tot eind december 2022 te bezichtigen, daarna is er weer plaats voor een nieuwe expositie. Wilt u graag uw kunstwerken aan een groter publiek tonen, dan kunt u contact opnemen met Marijke den Elzen van Munnekeweij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-9211406.