Datum: 04-02-2023 - 17:30
Aanbiedingen met (weekend)voordeel op de
BON-actiepagina, klik hier. (nieuw Slagerij Klein)

 

10
okt
'22
Laat je van je meest culinaire kant zien en doe mee met 'Ga uit je pan' van Vrienden vd Witte Kerk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Laat je van je meest culinaire kant zien en doe mee met 'Ga uit je pan' van Vrienden vd Witte Kerk.

Wat hebben de Vrienden van de Witte Kerk en de KTS gemeen? Ze houden allemaal van (het maken van) lekker eten! Daarom slaan de koks van de KTS en de Vrienden de pollepels ineen en verzorgen samen de tweede editie van ‘Ga uit je pan’ in de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Iedereen die van de herfst houdt, van mooie streekproducten en van het maken van iets lekkers roepen we op om een of meer herfstcreaties te maken...

Wie mee wil doen kan uit drie categorieën kiezen: je maakt een quiche, een zoete taart of een maaltijdsoep. Alle drie mag natuurlijk ook. Gebruik de herfst als inspiratiebron. De koks en de Vrienden hebben maar drie voorwaarden: het moet uiteraard lekker zijn, het moet er mooi/ludiek uitzien, en in je gerecht moet minimaal één streekproduct verwerkt zitten.

De inzendingen worden na de jurering verkocht in de Witte Kerk. De opbrengst hiervan is voor de Vrienden van de Witte Kerk die het weer gebruiken voor het onderhoud van dit eeuwenoude kerkgebouw.

De vakjury, bestaande uit culinaire experts van de KTS kiest een prijswinnaar. Deze ontvangt de enige echte “Ga uit je pan” wisseltrofee die door de KTS uitgereikt wordt. En, elke deelnemer mag meedoen aan een workshop en/of masterclass die verzorgd wordt door koks van de KTS. Dus reden genoeg om mee te doen.

Aanmelden kan bij de Vrienden van de Witte Kerk. Het reglement en het aanmeldformulier vind je op www.vriendenvandewittekerk.nl  

'Ga uit je pan' - Culinair festijn
Witte Kerk te Noordwijkerhout
Zaterdag 29 oktober 2022
Kerk open van 11.15 – 15.15 uur
Meer informatie: www.vriendenvandewittekerk.nl 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.