Datum: 26-11-2022 - 20:31
Black Friday acties en aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

04
okt
'22
De Maasgaarde op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Geschreven door Stichting Maasgaarde
Foto's PR

De Maasgaarde op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

De Stichting Maasgaarde in Noordwijkerhout heeft als doel de exploitatie van het Zalencentrum Maasgaarde te beheren. Zij wil daarmee sociale, culturele en pastorale activiteiten stimuleren. Vaste gebruikers zijn onder meer Scouting, Voedselbank, Uitvaartvereniging St. Barbara, kaartclubs, MBvO, volksdansgroep, Yoga en zwangerschapslessen. Daarnaast biedt de Maasgaarde gelegenheid...

tot condoleancebijeenkomsten en vergaderingen. 

De Maasgaarde op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Steeds meer groeperingen weten De Maasgaarde te vinden! Het is om die reden neemt dat het aantal aanvragen om van de Maasgaarde gebruik te kunnen maken enorm toeneemt. Vanwege die toenemende vraag bij wekelijkse activiteiten zowel overdag als in de avonduren op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers die als Gastheren/ Gastvrouwen een bijdrage willen leveren aan bovenvermelde bijeenkomsten.

Deze gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat de gebruikers op een prettige manier hun bijeenkomsten kunnen houden. We zijn op zoek naar vrijwilligers met een dienstverlenende instelling . Mensen die nuttig en plezierig vrijwilligerswerk in een ongedwongen sfeer, samen met een of meerdere vrijwilligers, willen verrichten. We vragen beschikbaarheid van gemiddeld twee of meer dagdelen per maand.

Spreekt dit je aan dan komen we graag in gesprek met jou. We vertellen je dan over het reilen en zeilen in de Maasgaarde. Als je belangstelling hebt komen we graag in gesprek met elkaar. Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht bij Betty Heemskerk : tel. 06-51961444 of Siem Nulkes tel. 06-11095145. Een mail sturen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We maken dan snel een afspraak !