Datum: 29-03-2023 - 13:09
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

02
okt
'22
Van Nispen sluit jubileumjaar af met spetterend eindfeest in De Zilk.
Geschreven door RKVV Van Nispen
Foto's Redactie BON

Van Nispen sluit jubileumjaar af met spetterend eindfeest.

De officiële oprichtingsdatum van vv Van Nispen nadert met rasse schreden. Op zaterdag 22 oktober is het precies 90 jaar geleden dat onze voetbalclub werd opgericht. De jubileumcommissie heeft het afgelopen jaar tal van activiteiten georganiseerd voor diverse doelgroepen. Alle evenementen zijn met groot enthousiasme ontvangen en we kunnen hier als Vannispianen vol trots en voldoening op terugkijken. Het bewijst maar eens te meer...

dat een kleine club groot kan zijn in haar daden. De voorbereidingen voor het slotfeest zijn in volle gang en wederom is de jubileumcommissie er in geslaagd om daar een fantastische avond van te maken. Helaas heeft de commissie wel besloten om het aangekondigde Frühschoppen te annuleren.

Diverse redenen lagen hieraan ten grondslag, met als belangrijkste argument het Amsterdam Dance Event, dat in hetzelfde weekend wordt gehouden. De commissie vreest dat veel Zilkers (voornamelijk de jeugdige leden) daar heen gaan en zich daarom niet opgeven voor het geplande feestje op de zondagochtend.

Daarom gaan alle remmen los op zaterdagavond de 22ste. Er is een fantastische band gecontracteerd en ook burgemeester Verkleij geeft op die avond acte de préséance. Na haar felicitatiespeech verricht zij ook de trekking van de grote loterij. Het officiële gedeelte van de avond begint om 21.00 uur. Daarna gevolgd door het geweldige slotfeest waar alle leden en oud leden welkom zijn.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar via de QR-code op de website of via de sociale media. De tickets kosten € 5,- inclusief twee consumptiemunten. Bestel op tijd, want de entreebewijzen zijn in beperkte mate te koop. De bezoekers worden verzocht om op tijd aanwezig te zijn (21.00 uur). Men kan dat gezamenlijk proosten op de verjaardag van onze 90-jarige club.