Datum: 02-10-2023 - 06:23
07
okt
'22
Dierendag op De Dierenhoeve 2.0 in Noordwijkerhout.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve
Foto's PR

Dierendag op De Dierenhoeve 2.0

Omdat dieren ontzettend belangrijk zijn op kinderboerderij De Dierenhoeve zetten we dit jaar de dieren extra in het zonnetje. De weersverwachting voor 9 oktober ziet er heel vrolijk uit, daarom zullen er verschillende binnen en buiten activiteiten worden georganiseerd. Onder leiding van Kaylee wordt er weer een ontbijt gemaakt voor de dieren. Om 10:00 uur maken we ontbijt voor de geiten, varkens, schapen en alpaca’s. Max 8 kinderen...

En om 11:00 uur ontbijt voor de emoes, kippen en eenden, ook max 8 kinderen. Er zijn twee opties; €5 voor alleen het dieren ontbijt maken en dit eventueel uitgebreid met een pancake en limonade voor € 7,50. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van tijd waarop je mee wilt doen en met het “kopje” ontbijt.

Buitenactiviteit met een van onze pony’s.
Ook komt een van onze pony’s in actie. Samen met Angela Jansen (onze paardencoach van Angela Paard & Gedrag) willen we graag een demonstratie geven hoe je kunt werken met een pony. We zullen een parcours lopen en er is ruimte om te poetsen en / of het parcours zelf te lopen.

Voor het poetsen hebben we plek voor totaal 12 kinderen. De eerste groep van 11:30 tot 12:00 en de tweede groep van 12:00 tot 12:30. Kosten hiervoor zijn ook € 5,00 en uiteraard ook te combineren met een pancake en limo voor € 7,50.

Ook voor het poetsen geldt van tevoren opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van het “kopje” pony. Indien u meedoet met het poetsen graag de kinderen dichte, stevige schoenen aan laten doen. De cap kunt u van De Dierenhoeve lenen.

Verder zijn er in het koffiehuis weer veel verschillende verse koekjes en taarten, maar ook voor een heerlijke koffie kunt u weer terecht. Graag tot zondag.