Datum: 02-10-2023 - 06:33
27
sep
'22
55-jarige Babyfaaten vieren jubileumfeest met reünie uitbundig. (foto's)
Geschreven door Jubileumcommissie Babyfaaten
Foto's JP Heemskerk

55-jarige Babyfaaten vieren jubileumfeest met reünie uitbundig. (foto's)

Zaterdag 24 september was er dan toch nog het lang verwachte 5x11 Babyfaaten jubileumfeest met reünie.  Deze avond stond in het teken van feest en dat was het zeker met het jubileumpaar Prins Jubel en Prinses Emerald in Café van der Geest. De Babyfaaten ontvingen vele oud-Prinsen en Prinsessen en zij hadden elkaar vaak jaren niet meer gezien en werden zo weer herenigd. Ze kwamen overal uit het land naar Noordwijkerhout...

De jubileumcommissie had een wand gemaakt met daarop een grote fotocollage met alle 55 Prinsenparen en daardoor kon iedereen kijken hoe ze er op jonge leeftijd uitzagen. De muziek werd verzorgd door de Koetillers en de geweldige band Crazy House Collective.

Naast de jubilerende Babyfaaten werd er op deze avond nog iemand extra in het zonnetje gezet en dat was Ramon Knippers. Ramon werd op deze feestavond benoemd tot 'Officier van het Konijn in ‘t Vat' van de Kaninefaaten-Babyfaaten.

Benoeming 'Officier van het Konijn in ‘t Vat' vanwege het feit dat Ramon als 16e Prins der Babyfaaten nog steeds actief is binnen de Kaninefaaten. Hij is al meer dan 33 jaar een zeer gewaardeerd lid van WOB en is daar een absolute sfeermaker. Is nooit afwezig zonder afmelding.

Hij regelde altijd de kaarten voor het Frühschoppen. Is uitvinder van de 'Kniphaken' en de 2 grote Konijnen 'Knip & Knap' dragen zijn naam. Is een fervent carnavalsvierder en heeft dit overgedragen aan zijn prachtige dochters. Dus een zeer verdiende onderscheiding voor Ramon.

Prinses Emerald werd om 00.00 uur nog even toegezongen vanwege haar verjaardag, ze is 16 jaar geworden. Al met al een mooi en geslaagd jubileumfeest met reünie waar de 5x11 jubileumcommissie erg trots op zijn en maar weer op naar de volgende 11 jaar.