26
sep
'22
Hakuna Matata brengt met veel succes theaterfestival UNLOCKED. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Hakuna Matata brengt met veel succes theaterfestival UNLOCKED. (foto's)

Op zaterdag 24 en zondag 25 september was het eindelijk zover en werden er afgelopen weekend met veel succes door Hakuna Matata drie voorstellingen opgevoerd van het theaterfestival UNLOCKED. Het vond plaats in een grote tent naast het parochiehuis in De Zilk. Het veelvuldig opgekomen publiek werd hierin vaak op verrassende en muzikale wijze verteld dat we UNLOCKED zijn en samen de vrijheid weer kunnen vieren...

Bij de verschillende optredens stond vrolijkheid in de meeste gevallen bovenaan. Er was een medley van de liedjes van Annie MG Schmidt, maar ook werd het publiek muzikaal meegenomen met verschillende musicals. De mensen konden vervolgens ook los gaan op een medley van hedendaagse pophits, waarin vrijheid centraal stond en er uit volle borst meegezongen kon worden met de ‘Sing-along’.

Daarentegen bracht men ook een prachtig maar indrukwekkend optreden ten gehore, waarbij er werd stilgestaan bij ‘75 jaar vrijheid’ die de afgelopen jaren door corona niet groots kon doorgaan.

Maar liefst 30 enthousiaste muzikale deelnemers en de 9-koppige liveband traden met veel plezier op voor het enthousiaste publiek. Na de voorstellingen was er gelegenheid om onder het genot van muziek en een drankje nog gezellig even na te praten.

Foto's BON.