Datum: 08-12-2022 - 01:17
25
sep
'22
Boekenmarkt en stroopwafels bij Scouting Bosgeest in Noordwijkerhout
Geschreven door Scouting Bosgeest
Foto's Redactie BON

Boekenmarkt en stroopwafels bij Scouting Bosgeest.

Om het hele jaar leuke activiteiten te kunnen doen verkoopt Scouting Bosgeest op zaterdag 1 oktober heel veel boeken en heerlijke stroopwafels. De Boekenmarkt is in het clubhuis, de stroopwafels worden aan de deur verkocht. Op zaterdag 1 oktober vindt er tussen 12:00 en 15:30 uur een boekenmarkt plaats in het clubhuis van Scouting Bosgeest aan de Van der Weijdenlaan 2b te Noordwijkerhout (achter OIM Orthopedie)....

tOok zijn er platen en cd’s te koop. U kunt contact of met pin betalen. Zolang de voorraad strekt zijn er ook stroopwafels te koop.

Stroopwafels
Op zaterdagmiddag 1 oktober verkopen de jeugdleden de zeer bekende pakjes verse stroopwafels aan de deur in Noordwijkerhout. De pakjes kosten 3 euro per stuk. U kunt met contact geld afrekenen of digitaal betalen via een QR-code.

Wilt u verzekerd zijn van een pakje: bestel dan online. In de webshop www.stroopwafels.bosgeest.nl zijn deze tot en met 27 september te bestellen. Bezorging in Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk vindt plaats op vrijdagavond 30 september.