Datum: 08-12-2022 - 00:16
24
sep
'22
Vier de 'Oktober Woonmaand' met diverse acties bij Van Nes.
Geschreven door Van Nes
Foto's Redactie PR

Vier de 'Oktober Woonmaand' met diverse acties bij Van Nes.

Het is bijna zover... de Oktober Woonmaand! Dé maand voor design- en interieurliefhebbers, vol met (interieur)inspiratie. Nu wij 60 jaar bestaan, vieren wij deze bijzondere woonmaand éxtra groot bij Van Nes op de Smelterij 37 in Noordwijkerhout. Bent u er ook bij?.....We beginnen de maand op zaterdag 1 oktober natuurlijk meteen met de opening van de Oktober Woonmaand bij Van Nes! Op deze dag genieten we...

van een bakkie met gebakkie van een te gekke Oktober Woonmaand taart. Komt u ook een bezoek brengen aan ons Inspiratiehuis?

Gratis interieuradvies.
Elk jaar opnieuw een groot succes! Daarom hebben wij dit jaar meer plekken voor een gratis interieuradvies. Lisa, Romy en Caroline geven u graag advies over de inrichting voor uw interieur. Dat wilt u toch ook? Reserveer snel een plekje op 7 of 8 oktober. Schrijf u in voor een gratis interieuradvies

20% korting op alle raamdecoratie & stoffen. 
Natuurlijk hebben wij ook allemaal leuke acties. Zo krijgt u van 10 t/m 23 oktober 20% korting op alle raamdecoratie en stoffen. Kom gezellig langs in het Inspiratiehuis en ontdek alle raamdecoratie en stoffen.

Winactie: Maak kans op Fauteuil Venus van Richmond Interiors. 
Hoe enig! Wij hebben een photobooth in het Inspiratiehuis staan waar u op de foto gaat met onze nieuwe collectie. Plaats de foto op Instagram en tag @shopdetrend.nl en @vannesnl in de foto. Hierdoor maakt u kans op onze favoriete fauteuil van Richmond Interiors.

Online acties Shop de Trend.
De webshop Shop de Trend heeft altijd de laatste trends voor het interieur online staan. Binnenkort staan de nieuwste collecties in de webshop & hebben wij in de hele maand oktober te gekke online acties.

03 t/m 09 oktober: 10% korting op onze karpetten
10 t/m 16 oktober: 10% korting op behang en wandlijsten
17 t/m 23 oktober: 20% korting op alle stoffen
24 t/m 30 oktober: 10% korting op de meubels van Richmond Interiors

Ontvang een gratis behangspatel
Plaatst u in oktober één van de eerste 50 bestellingen op shopdetrend.nl? Dan krijgt u van ons een behangspatel cadeau. Wel zo handig! Kunt u meteen aan de slag als u trendy behang heeft besteld. Ontvangt u de enige, unieke gouden behangspatel? Dat is goed nieuws! Dan krijgt u van ons het hele orderbedrag terug.

Kleur van het Jaar 2023 is bekend!
Een warme, natuurlijke tint... dat is de Kleur van het Jaar 2023 van Flexa! Maak kennis met Wild Wonder™. Zoals de kleurexpert van Flexa de kleur omschrijven: "Natuurlijk, zonnig, warm en positief." Lees hier alles over Wild Wonder

Behind the scenes via Instagram. 
Wist u dat wij via ons Instagram account lopende projecten kunt bekijken? En dat Lisa vaak previews van nieuwe collecties geeft? En af en toe een kijkje geeft in het nieuwe Van Nes Huis? Heel leuk om te volgen, al zeggen wij het zelf. Dus volg ons zeker op Instagram om op de hoogte te blijven!

Lees alles over de Oktober Woonmaand op onze website.