Datum: 05-10-2022 - 01:11
22
sep
'22
Riet Nulkes-Weijers neemt na 30 jaar afscheid van de Maasgaarde.
Geschreven door Stichting Maasgaarde
Foto's PR

Riet Nulkes-Weijers neemt na 30 jaar afscheid van de Maasgaarde.

Op woensdag 21 september heeft Riet Nulkes-Weijers afscheid genomen van het bestuur van de Stichting Beheer Maasgaarde. Een bestuur waar zij sinds 1992 deel van uit gemaakt heeft. Vanaf die tijd heeft Riet de coördinatie op zich genomen van vele activiteiten die in de Maasgaarde plaatsvinden. Naast het kaarten voor ouderen en de bridgemiddagen was zij betrokken bij tal van andere activiteiten. Meest in het oog springend zijn daarbij wel haar werkzaamheden...

rondom uitvaart en condoleances geweest. Bij honderden uitvaarten en condoleances heeft op haar rustige en bescheiden wijze het mogelijk gemaakt dat duizenden mensen op gepaste wijze afscheid konden nemen van hun dierbaren. Zij coördineerde de inzet van de vele vrijwilligers zodat er alle tijd was voor laatste momenten van samenzijn.

Zoals bekend werd de Maasgaarde en de Porrelhoek in 2010 door brand verwoest. Door haar deelname binnen het bestuur heeft zij een enorme bijdrage geleverd voor nieuwbouw en herinrichting van de Maasgaarde.

Op haar laatste bestuursvergadering sprak namens het bestuur van de Maasgaarde voorzitter Siem Nulkes zijn dank uit voor die enorme inzet en memoreerde daarbij een aantal wapenfeiten.

Namens het bestuur bood hij een fraai beeldwerk aan. De kunstenaar verbond hieraan de titel: de Stam van de organisatie met de volgende omschrijving: “De stam van de organisatie wordt gevormd door mensfiguren die door hun inzet het geheel doen groeien tot grote hoogte”, en dat is helemaal van toepassing op Riet Nulkes!

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in de Maasgaarde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 0252-340352.