Datum: 05-10-2022 - 00:08
21
sep
'22
Bouckaert Slaapcomfort geeft opnieuw hoofdkussen t.w.v. € 39,95 cadeau, dit keer aan politie, brandweer en defensie.
Geschreven door Bouckaert Slaapcomfort
Foto's PR

Bouckaert Slaapcomfort geeft opnieuw hoofdkussen t.w.v. € 39,95 cadeau, dit keer aan politie, brandweer en defensie.

Van zaterdag 24 september t/m zaterdag 15 oktober 2022 kan iedereen die werkzaam is bij de brandweer, politie en defensie, een gratis kussen t.w.v. € 39,95 komen halen in de winkel bij Bouckaert Slaapcomfort gevestigd op de Smederij 2 op Gravendam in Noordwijkerhout. Na het enorme succes van de actie gratis hoofdkussen voor de zorg en ook voor de leerkrachten, starten Rob en Miriam Bouckaert...

eenzelfde actie maar dan voor brandweer, politie en defensie. Rob en Miriam Bouckaert vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient en zeker deze diensten die altijd voor een ieder klaar staan. Zij mogen gratis een antiallergisch hoofdkussen t.w.v. € 39,95 komen ophalen in de winkel van Bouckaert Slaapcomfort.

Ben je werkzaam in 1 van deze 3 beroepen, kom dan naar de winkel. Toon aan dat je hierin werkzaam bent en neem een lekker kussen mee naar huis. Neem ook een kijkje in de vergrote showroom van Bouckaert Slaapcomfort, Smederij 2 in Noordwijkerhout. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.