Datum: 05-10-2022 - 01:03
21
sep
'22
Politie toont beelden verdachte van mishandeling Noordwijkerhouter in Leiden. (foto's + Tv-uitzending)
Geschreven door Politiebericht
Foto's Politie

Politie toont beelden verdachte van mishandeling Noordwijkerhouter in Leiden. (foto's + Tv-uitzending)

Tijdens een vechtpartij zondagochtend 19 juni 2022 op de Haarlemmerstraat in Leiden raakten 2 mannen van 18 en 19 uit Noordwijkerhout gewond. Deze zaak was op dinsdag 20 september bij het opsporingsprogramma van Team West bij Omroep West. In de Tv-uitzending geeft de politie aan dat men graag in contact wil komen met twee belangrijke getuigen en worden er beelden getoond van de verdachte van de mishandeling.....

Politiebericht:
Op zondag 19 juni is een 18-jarige man gewond geraakt bij een vechtpartij op de Haarlemmerstraat in Leiden. Rond 05.00 uur was het latere slachtoffer wat gaan eten met twee vrienden in een eetgelegenheid op de Turfmarkt. In dezelfde eetgelegenheid zaten ook drie andere mannen er ontstond een tussen de twee groepen een dreigende sfeer.

Op de Haarlemmerstraat raken de twee groepen met elkaar op de vuist. Bij deze vechtpartij wordt het latere 18-jarige slachtoffer door een van de drie mannen uit de andere groep met een scherp voorwerp op zijn wang geslagen. Hij doet dit met zoveel kracht en geweld dat hij letterlijk een gat in de wang van de 18-jarige slaat.

Naast dat de politie op zoek is naar de verdachte willen we ook in contact komen met twee belangrijke getuigen. Twee meisjes lijken de mannen ter verantwoording te roepen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachte, klik hier. Zie ook foto's hieronder in de fotogalerij.

Vragen
Herkent u deze verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.