Datum: 05-10-2022 - 01:30
20
sep
'22
Leden Scouting Bosgeest vliegen over. (foto's)
Geschreven door Scouting Bosgeest
Foto's PR

Leden Scouting Bosgeest vliegen over. (foto's)

Een aantal weken na de start van het seizoen vindt bij Scouting Bosgeest traditiegetrouw het overvliegen plaats. De oudste leden stromen dan door naar een volgende groep binnen de vereniging. Tijdens deze ludieke ceremonie wordt er een oversteek gemaakt waarbij aan de ene kant de oude speltak de overvliegers uitzwaait, en aan de andere kant de nieuwe speltak de kinderen verwelkomt. Vrijdagavond was het de beurt aan de oudere speltakken...

Zij moesten een parcours over land en vooral water volgen. Vies, nat maar voldaan en onder luid gejuich kwamen zij vervolgens aan bij hun nieuwe groep.

Zaterdagmiddag trotseerden de jongere leden een hindernisbaan. De wat oudere kinderen gingen een kabelbaan over, waarna zij met een roetsj werden opgevangen bij hun nieuwe speltak.

Om het hele jaar leuke activiteiten te kunnen doen verkoopt Scouting Bosgeest weer heerlijke stroopwafels. Misschien kent u ze nog wel van de jaarlijkse Koningsmarkt?

In de webshop www.stroopwafels.bosgeest.nl zijn deze tot en met 27 september te bestellen. Bezorging in Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk vindt plaats op vrijdagavond 30 september.