Datum: 23-09-2023 - 02:26
19
sep
'22
Maestro 2022-2023 van start op 1 oktober.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Lilian Fotografie.com

Maestro 2022-2023 van start op 1 oktober.

Muziekvereniging de Harpe Davids uit Noordwijkerhout organiseert opnieuw een Maestrowedstrijd. Negen inwoners van Noordwijk, eerlijk verdeeld over de dorpen van de gemeente, strijden in een afvalrace om de felbegeerde titel. Dat zijn uit Noordwijkerhout: Jan Aartman, Jaap Meiland en Els Geerlings; uit Noordwijk: Stephan Stokkermans, Linda Versteege en Louky Crama, en uit De Zilk: Philip Akerboom, Toon van Tol en Willy Heemskerk....

Ze zijn onder leiding van Sjaak Verloop en Paul Martens druk bezig de eerste beginselen van het dirigeren onder de knie te krijgen. De presentatie is in de vertrouwde handen van Ard Zandbergen en Sjaak van den Berg, en de jury wordt gevormd door Herma van Pijkeren, Hendrik Jan Lindhout en de winnares van Maestro 2019-2020, Ria Vink.

Op de foto het organiserend comité vanuit de Harpe Davids: Carlo van Nobelen, Marit Hogervorst, Bas van der Tang, Angela van der Voet, Klaartje Passchier en Siebren Miedema. Ook noemen we graag de hoofdsponsors van deze Maestro-ronde: A. Geerlings Loonbedrijf en Machineverhuur en RenoMarmer Natuursteenrenovatie en onderhoud.

Het eerste concert is op 1 oktober in De Muze en alle stoelen zijn al vergeven! Het tweede concert is op 19 november in de Duinpan in De Zilk, en de finale zal zijn op 14 januari 2023 in Tijdelijke De Schelft in Noordwijkerhout. Houd de aankondigingen voor het afhalen van de gratis kaarten t.z.t. in de gaten, want op = op.

5. Maestro: coachende dirigenten, juryleden en presentatoren.

4. Voorstellen van de laatste drie kandidaten voor tweede editie van Maestro.

3. Voorstellen van de volgende drie kandidaten voor tweede editie van Maestro.

2. Voorstellen van eerste drie kandidaten voor tweede editie van Maestro.

1. Negen BN-ers bij de tweede editie van Maestro.