Datum: 25-09-2022 - 00:43
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

17
sep
'22
Noordwijk-trainer Kees Zethof en voetbalcommentator Sierd de Vos gastsprekers bij sponsoravond 90-jarige VV Van Nispen. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Noordwijk-trainer Kees Zethof en voetbalverslaggever Sierd de Vos gastsprekers bij sponsoravond 90-jarige VV Van Nispen. (foto's)

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van vv Van Nispen organiseerde, op vrijdagavond 16 september, de jubileumcommissie een feestelijke bedankavond voor al haar sponsors. In de afgelopen 25 jaar heeft de sponsorcommissie een huidig bestand van 200 kleine en grote sponsors kunnen opbouwen. Dankzij de sponsorinkomsten kan Van Nispen haar contributie...

voor de leden relatief laag houden en zijn ook de kantineprijzen voor eenieder betaalbaar. Ook dragen de sponsors voor een belangrijk deel bij aan de voetbalkleding. Er kwam een mooi aantal van rond de 130 sponsors opdagen in de kantine van Van Nispen en zij kregen een leuke en gevarieerde avond voorgeschoteld.

Na de welkom-toespraken van jubileumvoorzitter Tino de Groot en Van Nispen voorzitter Peter Geerlings, kreeg de eerste gastspreker van de avond het podium. Geboren Zilker, oud-speler en trainer van Voetbalvereniging Van Nispen en de huidige trainer van vv Noordwijk Kees Zethof, boeide het aanwezige publiek met het verhaal over zijn carrière. Eerst als speler en later trainer van diverse voetbalclubs uit de Bollenstreek.

Vervolgens werd (met enige hulp) door Jos Smit van de sponsorcommissie, de hoofdsponsors gekoppeld aan een thuiswedstrijd die dit seizoen zal plaatsvinden aan de Sportlaan in De Zilk. Twee BON adverteerders Landgoed Tespelduyn en Flexible Human Services kregen o.a. een thuiswedstrijd als hoofdsponsor toebedeeld, Feestcafé Madero is hoofdsponsor van het Kees Bartels toernooi. 

Na een korte pauze betrad de bekende voetbalverslaggever Sierd de Vos, van nu Ziggosport met veelal Spaans Voetbal, het podium als de tweede gastspreker. Sierd hield een zeer humorvol betoog over de ervaringen in zijn lange voetbalcarrière (sinds 1981) als verslaggever.

Sierd ondersteunde zijn speech met een aantal televisiebeelden waar een flinke dosis aan voetbalhumor in zat en daarmee kreeg hij de zaal veelvuldig aan het lachen. Na zijn verhaal had Sierd samen met Jos Smit van de sponsorcommissie nog een leuke verrassing.

Sierd is namelijk sinds 1991 een socio (lid) van de Spaanse voetbalclub Atletico Madrid en deed twee VIP-kaarten met hotelovernachting in de aanbieding voor een thuiswedstijd van deze club. Jos Smit van Van Nispen koppelde daar gelijk een veiling aan vast, waarbij de opbrengst natuurlijk naar de plaatselijke voetbalclub zou gaan.

De veiling begon wat aarzelend maar uiteindelijk bood men er toch flink op los. Het eindbedrag wat geboden werd was maar liefst € 2200,- voor de twee VIP-kaarten en het bod werd gedaan door Sjaak Geerlings.

John van Berkel was net te laat om een nog hoger bod te doen, maar de veilingorganisatie vond dat een beetje zielig voor John en daarom mag hij voor hetzelfde bedrag van € 2200,- samen met zijn maat Kim Bouckaert ook als VIP naar een thuiswedstrijd van Atletico Madrid. Zo leverde de spontane veilig maar liefst € 4400,- op Van Nispen.

DJ Willem zorgde er vervolgens voor dat de avond nog lang gezellig bleef voor de sponsors van de 90-jarige VV Van Nispen uit De Zilk.

Foto's BON.