Datum: 02-10-2023 - 09:57
15
sep
'22
 Nationaal Park Hollandse Duinen en Circulair West bundelen krachten voor aanpak stikstofcrisis.
Geschreven door Nationaal Park Hollandse Duinen
Foto's Redactie BON

Inwonersonderzoek Nationaal Park Hollandse Duinen.

Hoe maak jij gebruik van het Nationaal Park Hollandse Duinen ? Het unieke gebied waar Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk middenin liggen? Wat zijn je ervaringen? Doe mee aan het inwonersonderzoek Nationaal Park Hollandse Duinen. Langs de Noordzee, tussen strand en binnenland en vlak bij de grote steden, ligt het Nationaal Park Hollandse Duinen. Een uniek gebied waar natuurgebieden, landgoederen, duinen, bollenvelden...

veenweiden, dorpen en steden elkaar afwisselen. Ook onze gemeente is onderdeel van het Nationaal Park Hollandse Duinen. We liggen middenin dit uitgestrekte unieke park.

Hoe maak jij gebruik van dit Nationaal Park?
Het Nationaal Park is samen met de provincie Zuid-Holland een onderzoek gestart en wil graag van jou als inwoner weten hoe je een bezoek aan het Nationaal Park ervaart. Welke activiteiten onderneem je?

Aan welke voorzieningen heb je behoefte? En hoe ervaar je de aanwezigheid van andere recreanten? Je mening is belangrijk omdat dit een beeld schept van hoe inwoners gebruik maken van het Nationaal Park.

In 10 minuten tijd
We zouden het erg op prijs stellen als je deze vragenlijst wilt invullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt. De online vragenlijst kan ingevuld worden vanaf maandag 12 september 2022 tot zondag 2 oktober 2022. Je helpt er het Nationaal Park, de Provincie en ook de gemeente enorm mee.

Doe mee aan het inwonersonderzoek, klik hier.