Datum: 25-09-2022 - 01:32
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

15
sep
'22
Stroopwafelverkoop Scouting Bosgeest van start in Noordwijkerhout
Geschreven door Scouting Bosgeest
Foto's Redactie BON

Stroopwafelverkoop Scouting Bosgeest van start.

Ook dit jaar kunt u weer genieten van onze heerlijke stroopwafels en tegelijkertijd onze vereniging steunen. Vanaf nu kunt u de stroopwafels online bij ons bestellen via stroopwafels.bosgeest.nl. Voor €3,00 heeft u al een pakje in handen. Ook zijn er stroopkoeken, mini wafels en glutenvrije stroopwafels te koop in de webshop. U kunt u ze trakteren bij de koffie of als cadeautje weggeven. Maar wij begrijpen stiekem wel dat u ze liever zelf houdt...

want eigenlijk zijn ze ook veel te lekker om weg te geven! Wilt u ze wat langer bewaren? Dan raden wij aan ze in de vriezer te stoppen, zo blijven ze het lekkerst. Wanneer u de stroopwafels ontvangt zijn ze kort daarvoor vers opgehaald vanuit de fabriek, kortom u krijgt weer de ouderwetse heerlijke wafels die u van ons gewend bent.

De stroopwafels kunt u bestellen via de website stroopwafels.bosgeest.nl, bestellen kan tot en met 27 september. De stroopwafels zullen door onze vrijwilligers vrijdag 30 september bij u bezorgd worden. En op zaterdag 1 oktober komen onze scouts in Noordwijkerhout ook langs de deuren, maar dan alleen met normale pakjes stroopwafels.

Heeft u nou helemaal geen trek in stroopwafels, maar wilt u ons toch steunen? Via de website is het ook mogelijk een los bedrag te doneren!