Datum: 25-09-2022 - 00:13
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

13
sep
'22
Jaarlijkse bloemenactie Zonnebloem Noordwijkerhout 'Aandacht doet goed'. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Jaarlijkse bloemenactie Zonnebloem Noordwijkerhout 'Aandacht doet goed'. (foto's)

‘Aandacht doet goed’…. Deze keer de slogan voor de jaarlijkse bloemenactie van de Zonnebloem Noordwijkerhout. In en rond het weekend van de Nationale Ziekendag in de maand september is er ook binnen de afdeling Noordwijkerhout jaarlijks een actie om vanuit de Zonnebloem mensen te laten weten en te laten voelen dat aan hen wordt gedacht. Deze dag van aandacht werd dit jaar wederom gehouden...

Afgelopen weekend werden er door vrijwilligers van de Zonnebloem Noordwijkerhout plantjes bezorgd bij mensen waarvan bekend is dat zij door hun situatie in het leven wel iets van extra aandacht mogen krijgen. Die warme aandacht kregen zij in de vorm van een fleurig bloeiende kalanchoë, met daarbij een hartelijk woord, een steuntje in de rug.

Maandag 12 september was Woonzorgcentrum Munnekeweij aan de beurt. Drie vrijwilligers gingen met een kar vol prachtige zonnebloemen de cliënten langs om een hartelijke groet van even wat extra aandacht te brengen.

Deze attentie werd bijzonder op prijs gesteld. De zonnige bloem, de heerlijke geur daarvan en met daarbij een gezellig woordje, brachten op deze dag precies dat beetje extra aandacht, die de mens, zomaar op deze maandagochtend, gewoon goed doet!!

De Zonnebloem staat voor aandacht en die aandacht staat nu bij vele mensen in de vorm van een zonnebloem of een bloeiend plantje in huis. Dat al die mensen er maar met veel plezier naar mogen kijken en er vooral ook van zullen genieten.

Foto's Zonnebloem Noordwijkerhout.