Datum: 25-09-2022 - 01:55
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

09
sep
'22
Jeroen van Elk wint 5e 'Ron van den Burg Wisselbokaal Tonknuppelen´.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Jeroen van Elk wint 5e 'Ron van den Burg Wisselbokaal Tonknuppelen´.

Op een nieuwe en hopelijk weer een traditionele dag, de vrijdagochtend, was er het populaire Tonknuppelen en dit keer met een recordaantal van 800 deelnemers op een nieuwe locatie aan de Pilarenlaan. In 2016 werd door de Oranjevereniging een nieuwe wisselbokaal in het leven te geroepen voor de Tonknuppelaar, die als eerste een ton kapot gooit en waar het balletje uitrolt. De wisselbokaal is een bijzonder eerbetoon aan een man...

die in 2015 tijdens de kermis ons veel te vroeg is ontvallen..... Ron van den Burg. Een echte Noordwijkerhouter die veel voor het verenigingsleven in Noordwijkerhout heeft betekend en een groot fan was van het Tonknuppelen. Een mooi eerbetoon van de Oranjevereniging Noordwijkerhout aan Ron, zijn gezin en familie.

De 'Ron van den Burg Wisselbokaal' ging de afgelopen jaren al naar Ronald BeekhuizenJohn van BerkelPerry Cockheijt en George Vink. Daarna waren er helaas twee coronajaren, maar dit jaar mocht er gelukkig weer gegooid worden.

In 2022 gaat de 'Ron van den Burg Wisselbokaal' naar Jeroen van Elk en hij mag hem een jaar lang in zijn huis laten pronken. Volgend jaar heeft u allen weer de kans om deze mooie 'Ron van den Burg Wisselbokaal' te winnen bij het Tonknuppelen.

Foto´s BON. Later volgen alle foto's van het Tonknuppelen hier op BON.