Datum: 08-12-2022 - 01:06
11
sep
'22
Bibliotheek Koffie+ ochtend: Stel je vraag over dementie.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek
Foto's Redactie BON

Bibliotheek Koffie+ ochtend: Stel je vraag over dementie.

Tijdens de Koffie+ op donderdag 22 september in de bibliotheek van Noordwijkerhout komt van 10.30-12.00 uur een medewerkers van Marente langs waaraan je als je vragen over dementie kan stellen. Woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag en wordt er extra aandacht gevraagd voor dementie. Dementie is een van de bekendste en meest voorkomende ouderdomsziektes. Bij dementie denkt men snel...

aan vergeetachtigheid en het niet meer herkennen van dierbaren. Maar ook rusteloosheid, agressief gedrag en lichamelijke klachten zijn kenmerkend. Als een naaste met dementie te maken krijgt, dan is dat ingrijpend. Zowel voor zijn of haar gezondheid als voor de relatie met naasten.

Tijdens deze Koffie+ beantwoorden Wil van der Kwaak en Edith de Jong vragen uit het publiek over dementie. Beiden zijn werkzaam bij Marente en gespecialiseerd in 'Jonge mensen met dementie'. 

Deelname aan de Koffie+ is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/wereldalzheimerdag  Hier is ook meer informatie te vinden over dementie.

Praktische informatie
Koffie+ | Stel je vraag over dementie
Datum: 22 september
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: Gratis
Aanmelden verplicht: www.bibliotheekbollenstreek.nl/wereldalzheimerdag 

Foto PR.