Datum: 25-09-2022 - 00:36
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

08
sep
'22
Sponsoravond bij 90-jarige Voetbalvereniging Van Nispen in De Zilk.
Geschreven door RKVV Van Nispen
Foto's Redactie BON

Sponsoravond bij 90-jarige Voetbalvereniging Van Nispen.

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van vv Van Nispen, organiseert de jubileumcommissie een feestelijke avond voor al haar sponsors. In de afgelopen 25 jaar heeft de sponsorcommissie van de club een stevig sponsorbestand opgebouwd. Dankzij de sponsorinkomsten kan Van Nispen haar contributie vergeleken met andere voetbalclubs uit de omgeving relatief laag houden. Ook zijn de kantineprijzen, ondanks de hoogoplopende inflatie, voor eenieder betaalbaar.

Ook dragen de sponsors voor een belangrijk deel bij aan de voetbalkleding, die voor alle elftallen gratis ter beschikking wordt gesteld aan alle voetballende leden. De kleding wordt na de wedstrijden ook op de club gewassen, een unicum waar de vereniging zeer trots op is.

Voor de sponsoravond op vrijdag 16 september hebben alle sponsoren, groot en klein, inmiddels een uitnodiging ontvangen. Zowel de hoofdsponsors, de reclamebordhouders, de leden van de Club van Honderd, de balsponsors en de vlaggensponsors zijn op deze avond van harte welkom.

Ook de Ereleden, Leden van Verdiensten, het bestuur en de leden van de sponsorcommissie hebben een uitnodiging ontvangen. De jubileumcommissie heeft voor hen een gevarieerde avond georganiseerd. De bekende voetbalverslaggever Sierd de Vos is één van de gastsprekers.

De andere gastspreker is de bekende voetbaltrainer van vv Noordwijk Kees Zethof. Tussendoor spreken de voorzitter van de club Peter Geerlings en de motor van de sponsorcommissie Jos Smit.

Tijdens deze avond worden ook de hoofdsponsors via loting gekoppeld aan een tegenstander van Van Nispen. Ook na 25 jaar werkt deze formule uitstekend. Waarschijnlijk is Van Nispen de enige club in voetballend Nederland die op de shirts geen reclame draagt. Het clublogo op de tenues vertegenwoordigt alle hoofdsponsors die elk één thuiswedstrijd de gelegenheid krijgen om zich die middag te presenteren.

Na het officiële gedeelte zal de tafelgoochelaar Robert Matrix de gasten vermaken met zijn onnavolgbare trucs. Willem van Duin zorgt de gehele avond voor een achtergrondmuziekje uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de avond is het ook mogelijk om nog loten te kopen, waarvan de opbrengst na aftrek van het prijzengeld geheel ten goede komt aan de club.

De jubileumcommissie hoopt dat veel sponsors gehoor geven aan de uitnodiging, een avond waarop ook genoeg ruimte is om met elkaar in contact te komen. Iedere sponsor is welkom met zijn of haar partner.

Voor de organisatie is het belangrijk dat men zich aanmeld via de QR-code op de uitnodiging of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De kantine van vv Van Nispen gaat om 19.30 open en het officiële gedeelte begint om 20.00 uur. Rond middernacht wordt de avond afgesloten.