Datum: 31-03-2023 - 17:11
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

05
sep
'22
Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout viert 10 jarig bestaan.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout viert 10-jarig bestaan.

Op 4 september vierden we met onze vele vrijwilligers in het strandpaviljoen de Zeester ons 10-jarig bestaan. Bij een fraaie zonsondergang en met overvliegende helikopters, die hun Grand-Prix-gasten terugbrachten van het circuit Zandvoort naar Huis ter Duin, was het een goed moment om onze vrijwilligers te bedanken met een gezellig feestje. De uitgebreide barbecue op het terras werd opgeluisterd door de muziek van DJ Dandy Steenvoorden...

Bij elkaar werken er ca. 70 vrijwilligers bij inname, transport, reparatie, verkoop, kassa en koffiecorner. Wie nog een plezierige en nuttige werkomgeving zoekt, of wil terugkeren op de arbeidsmarkt kan zeker bij ons terecht.

De kringloopwinkels in Noordwijk en Noordwijkerhout  steunen elk jaar meerdere lokale goede doelen. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar lokale goede doelen, waarbij we het liefst de meest behoeftigen in onze gemeenschap willen steunen.

In het verleden steunden we o.a.:
Noordwijkse Voedselbank, duo-Fietsmaatjes, Vluchtelingenwerk, Kerstpakketten vanuit de kerk, Munnekeweij (rolstoelfiets), het Windkrachthuis, het Dierenasiel en Muziekverenigingen zoals Echo der Duinen en Crescendo.

De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout is in 2012 opgericht. Doel van de stichting is het doen hergebruiken van goederen en materialen, het geven van voorlichting en het scheppen van zinvol werk.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken o.a. door het inzamelen, repareren en verkopen van goederen en materialen via onze kringloopwinkels. Ook zorgen we voor het leeghalen van huizen, die bezemschoon worden opgeleverd.

De Stichting Kringloop Noordwijk exploiteert nu twee kringloopwinkels, de een in Noordwijk aan de van Limburg Stirumstraat 48 en de ander in Noordwijkerhout aan het Marktplein 8.

Foto PR.