Datum: 24-09-2022 - 23:51
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

03
sep
'22
Landgoed in den Houte: 8 september start verkoop 32 woningen Lanen 4. (impressiefoto's)
Geschreven door Landgoed in den Houte
Foto's Redactie BON

Landgoed in den Houte: 8 september start verkoop 32 woningen Lanen 4. (impressiefoto's)

Geniet van stijlvol en exclusief wonen in De Lanen Deelplan 4 op Landgoed in den Houte. Dit deelplan bestaat uit 32 koopwoningen. Ruim opgezet en dichtbij het monumentale Sint Bavogebouw. De herkenbare architectuur is een knipoog naar de vroegere paviljoens en sluit mooi aan bij de rest van het landgoed. Hier woon je dichtbij de Franse tuin en het Sint Bavopark, maar ook op loopafstand van het centrum van Noordwijkerhout...

De 32 koopwoningen van het plan gaan donderdag 8 september 12.00 uur in verkoop. De belangrijkste verkoopinformatie is vanaf dan op de website te vinden van Landgoed in den Houte. Je kunt je dan ook inschrijven via het inschrijfformulier in je persoonlijke account. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 19 september 23.59 uur.

32 Stijlvolle woningen
Het koopaanbod van De Lanen Deelplan 4 bestaat uit 10 statige herenhuizen met uitzicht op het Sint Bavogebouw, 12 ruime eengezinswoningen en 10 stoere pakhuiswoningen, verdeeld over kleinschalige woonblokken.

Alle woningen zijn met de voorzijde naar buiten gericht en met de achterzijde gelegen aan een rustige binnenplaats met ruim opgezette parkeergelegenheid. Een deel van de woningen ligt aan een groenstrook, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. De woningtypes variëren in grootte, architectuur en ligging. Een fraaie hoekwoning, een tuin op het zuiden, een veranda of uitzicht op het groen, wat kies jij?

Laat je alvast inspireren en download de uitgebreide brochure. Hier vind je alle informatie over het landgoed, de omgeving en de verschillende woningtypes. Download de brochure, klik hier.

Meld je aan voor dit deelplan, klik hier.

Foto's impressies Landgoed in den Houte. Foto 2 BON: luchtfoto wijk Beschut Wonen van St. Bavo.