Datum: 06-06-2023 - 11:17
02
sep
'22
KWF Kankerbestrijding collecteert 4 t/m 10 september in Noordwijkerhout.
Geschreven door KWF Kankerbestrijding
Foto's Redactie BON

KWF Kankerbestrijding collecteert 4 t/m 10 september in Noordwijkerhout.

Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (4 t/m 10 september) wordt in Noordwijkerhout weer huis-aan-huis gecollecteerd. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord met QR-code. Noordwijkerhouters die iets over hebben voor het goede doel kunnen eenvoudig doneren door de QR-code te scannen met hun telefoon. KWF maakt als eerste goed doel in Nederland...

de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte. Het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. En het is prettiger voor de collectanten, die nu niet meer met een zware bus straat hoeven.

Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend.

Voor mensen zonder smartphone heeft iedere collectant een flyer (niet-thuiskaart) bij zich. Daar staat onder andere het rekeningnummer van KWF op, zodat ze een gift kunnen overmaken.

1 op de 3 krijgt kanker
Vorig jaar werd in Noordwijkerhout € 5107,28 opgehaald. Het is hartverwarmend dat zoveel Noordwijkerhouters het verschil willen maken voor mensen met kanker. Dit jaar hopen we weer op een mooi bedrag!

Dat is hard nodig, want nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. En elke euro komt goed terecht. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die geraakt is door kanker.

Collectanten gezocht
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Het collecteteam in Noordwijkerhout is nog hard op zoek naar collectanten. Meld je aan via www.kwf.nl/collecteermee 

Collectant gemist?
Heb je de collectant gemist? Geef dan via www.kwf.nl/collecte