Datum: 30-03-2023 - 19:31
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

01
sep
'22
De Harpe Davids start met blokfluitlessen.
Geschreven door De Harpe Davids
Foto's Redactie BON

De Harpe Davids start met blokfluitlessen.

Muziekvereniging de Harpe Davids vindt het belangrijk om jonge kinderen al vroeg kennis te laten maken met muziek. Het plezier dat je beleeft als je samen muziek maakt, wil de Harpe Davids delen met deze jonge doelgroep. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen vanaf 15 september bij de Harpe Davids starten om blokfluit te leren spelen. Zij krijgen les in kleine groepjes van een gediplomeerd docent, leren de grepen en de noten, zodat zij al snel een melodie...

kunnen spelen en ervaren hoe het voelt als je samen muziek maakt. Na verloop van tijd gaan ze samen muziek maken in het leerlingenorkest van de Harpe Davids. Ze horen en zien dan de instrumenten die in het leerlingenorkest bespeeld worden, zoals een klarinet, trompet, dwarsfluit of trombone.

De blokfluitleerlingen kunnen dan een instrument keuze maken als ze mee willen blijven spelen in het leerlingenorkest. Voor al die instrumenten biedt de Harpe Davids ook vervolglessen aan.

De blokfluitlessen beginnen vanaf donderdag 15 september in de Witte Kerk, Dorpsstraat 7 in Noordwijkerhout. Voor vragen, opgeven voor blokfluitles of les op een ander instrument, mail naar Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..