Datum: 28-11-2022 - 15:52

01
sep
'22
Hakuna Matata: Kaartverkoop theaterfestival UNLOCKED gestart.
Geschreven door Stichting Hakuna Matata uit De Zilk
Foto's Redactie BON

Hakuna Matata: Kaartverkoop theater festival UNLOCKED gestart.

In het weekend van 24 en 25 september gaan Hakuna Matata eindelijk weer los met een theater festival voor jong en oud. Na de ingetogen jaren waarin we weinig mochten en zelfs enkele maanden in lockdown waren, zet Hakuna Matata graag de deuren nu wagenwijd open met de voorstelling UNLOCKED. Er wordt speciaal voor dit festival een grote tent naast het parochiehuis aan de Beeklaan in De Zilk neergezet...

Het publiek zal hierin op verrassende wijze beleven dat we UNLOCKED zijn en samen de vrijheid weer kunnen vieren. Bij de verschillende optredens staat vrolijkheid in de meeste gevallen bovenaan. Ga los op een medley van hedendaagse pophits waarin vrijheid centraal staat en zing uit volle borst mee met een musical ‘Sing-along’.

Daarentegen brengen ze ook een prachtig maar indrukwekkend optreden ten gehore waarin wordt stilgestaan bij ‘75 jaar vrijheid’ die door corona niet groots kon doorgaan. Dit is slechts een tipje van de sluier van wat er op het programma staat dus daar wil en moet je bij zijn!

Dat vinden ook de 30 enthousiaste deelnemers en de 9-koppige liveband die hier al maanden voor aan het repeteren zijn. Na de voorstellingen is er gelegenheid om onder het genot van muziek en een drankje nog gezellig na te praten.

De voorstellingen zijn zaterdag 24 september om 14.00 uur en 19.30 uur en zondag 25 september om 14.00 uur. De kaarten kosten € 8,- inclusief 2 consumpties en zijn te bestellen via de site: www.hakunamatata-dezilk.nl 

Foto's PR.