Datum: 28-11-2022 - 16:25

30
aug
'22
Feestweek De Zilk: opening kermis en 55+ middag. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Feestweek De Zilk: opening kermis en 55+ middag. (foto's)

Afgelopen zaterdagochtend startte de Zilker Feestweek volgens traditie met de motortoertocht en het tennistoernooi voor de jeugd en in de middag voor de volwassen Zilkers. Op de 2e dag (zondag) stonden er twee activiteiten, viswedstrijden en de autopuzzelrit, op het programma. Op de maandag dag 3 konden de Zilkers zich in de ochtend vermaken met Jeu de boules en in de avond kon men bingospelen en klaverjassen....

Dag 4 de dinsdag stond, onder opnieuw zonnige weersomstandigheden, in het teken van de opening van de kermis voor de jeugd van basisschool De Egelantier. De kinderen konden daarna voor de eerste keer gebruik maken van de kermisattracties op het parkeerterrein aan de Sportlaan.

In de Duinpan vond de 55+ middag plaats met een gezellig programma en een hapje en een drankje. Er werden diverse spelletjes gespeeld waarbij er mooie prijzen verdeeld konden worden onder de bezoekers.

Op de dinsdagavond is er nog op het kermisterrein een optreden van Drumfanfare Altesa en deze wordt gevolgd door de populaire pubquiz in de Duinpan.

Foto's opening Kermis en 55+ middag BON en foto PR diverse activiteiten.