Datum: 27-09-2023 - 23:48
29
aug
'22
Spreekuur 'Wonen & Welzijn' met doorstroom-adviseur Anita Heemskerk en sociaal-makelaar Roy van Schie.
Geschreven door Roy van Schie
Foto's Redactie BON

Spreekuur 'Wonen & Welzijn' met doorstroom-adviseur Anita Heemskerk en sociaal-makelaar Roy van Schie.

Vanaf woensdag 7 september houden Anita Heemskerk (doorstroom-adviseur bij woningcorporaties Stek en Sint Antonius van Padua) en Roy van Schie (sociaal-makelaar van Welzijn Noordwijk) maandelijks een duo spreekuur. Dit spreekuur vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats van 10:00 tot 11:00 uur ’s ochtends bij boekhandel van der Meer. De eerste editie vindt plaats op woensdag 7 september...

Wonen
Is uw huurwoning niet meer passend voor u? Denkt u aan verhuizen, maar weet niet waar te beginnen? Vraagt u zich af of u (nog) inschreven staat bij Huren in Holland Rijnland? Stel deze en andere vragen aan de doorstroom-adviseur. Anita kijkt graag vrijblijvend met u mee en kan eventuele hobbels voor u wegnemen.

Welzijn
Met al uw vragen over zaken omtrent welzijn kunt u terecht bij de sociaal makelaar. Roy denkt graag met u mee als u een initiatief in de buurt of wijk wilt opstarten, of als u bijvoorbeeld benieuwd bent naar de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk. Daarnaast weet hij ook de wegen te bewandelen richting mantelzorgondersteuning en het complete welzijns-aanbod binnen de gemeente Noordwijk.

Komt u een keertje langs?
Anita en Roy kijken uit naar uw komst en praten graag met u verder over uw vragen omtrent wonen en/of welzijn. Dit doen zij graag onder het genot van een kopje koffie of thee bij boekhandel van der Meer aan de Keuvel 1 in Noordwijk. Wees welkom!