Datum: 25-09-2022 - 00:19
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

28
aug
'22
Muzikale familie Weijers en wethouder Roberto ter Hark onthullen cultuurmagazine 'Spotlight' op cultuurmarkt. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Muzikale familie Weijers en wethouder Roberto ter Hark onthullen cultuurmagazine 'Spotlight' op cultuurmarkt. (foto's)

De eerste Noordwijkse Cultuurmarkt (van drie in de gemeente Noordwijk) was op zaterdag 27 augustus in Noordwijk-Binnen en is een groot succes gebleken. Een gezellig evenement voor jong en oud. Een flink aantal culturele verenigingen kregen het podium om zich te presenteren. Veel mensen kwamen kijken, luisteren en genieten van zang, dans, theater en...

muziekoptredens. Op deze informatiemarkt met cultuuractiviteiten waren leuke prijzen te winnen, o.a. kaartjes voor musea en voor kinderen was er ook een kleurwedstrijd en een schmink-artiest. Op het podium waren diverse optredens van verschillende culturele verenigingen.

De muzikale familie Weijers uit Noordwijkerhout mocht samen met wethouder Roberto ter Hark, het eerste exemplaar van het cultuurmagazine ‘Spotlight’ onthullen en in ontvangst nemen. Vader Willem en moeder Yvonne Weijers en hun zonen Boris, Bart en Bas, laten hun muzikale talenten o.a. zien bij blaaskapel de Keietoeters, Koor Elan, de band GrazyHouse Collective en nog veel meer....

Het cultuurmagazine is een productie van de gemeente Noordwijk, de Muze Noordwijk, het sport- en cultuurloket, Bureau Booij en de makers van het magazine NEX. De gemeente Noordwijk en de cultuursector wil met het magazine laten zien hoe aantrekkelijk en vitaal de Noordwijkse cultuursector is.
 

Ook het 13-jarige musicaltalent Thomas Koekkoek uit Noordwijkerhout staat in het cultuurmagazine, zie foto. Er komen nog twee cultuurmarkten en wel op zaterdag 3 september in Noordwijkerhout en De Zilk. Klik hier voor het programma .

Foto’s: Wendy Weijers BONWK. (klik hier voor meer foto's en info)