Datum: 02-10-2023 - 07:47
24
aug
'22
Werk aan uw fitheid en gezondheid met de Wandel-Je-Fit-Challenge in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Sportbedrijf Noordwijk
Foto's Redactie BON

Werk aan uw fitheid en gezondheid met de Wandel-Je-Fit-Challenge.

In september organiseert Sportbedrijf Noordwijk een wandel challenge, die te vergelijken is met de Nationale Diabetes Challenge. De Nationale Diabetes Challenge is een landelijk beweegprogramma, met als doel mensen met Diabetes (of andere gezondheidsklachten) meer in beweging te brengen en daarmee hun algemene fitheid te verbeteren. Met de Wandel-Je-Fit-Challenge hoopt de Buurtsportcoach binnen de gemeente Noordwijk hetzelfde doel te bereiken!...

De Wandel-Je-Fit-Challenge is een 12 weken durende wandel challenge, waarbij er één keer per week onder begeleiding gewandeld zal worden. De wandel challenge zal starten op dinsdag 20 september, waarna er gedurende 12 weken op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur gewandeld zal worden.

Bent u of kent u iemand die wegens gezondheidsredenen meer zou willen bewegen, maar dit graag in groepsverband en onder begeleiding zou willen doen? Neem dan contact op via het volgende e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden.

Voor vragen of meer informatie kunt u een bericht sturen naar bovenstaand e-mailadres of bellen naar 071- 361 54 93 (toets 2 voor Buurtsportcoach).