Datum: 01-10-2023 - 23:05
20
aug
'22
Geslaagde Break-out Day voor jongeren uit de gemeente Noordwijk. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Geslaagde Break-out Day voor jongeren uit de gemeente Noordwijk. (foto's)

Op vrijdag 19 augustus, de laatste officiële schoolvakantiedag van deze zomer, konden jongeren (vanaf 10 jaar) uit alle kernen van de gemeente Noordwijk zich uitleven op de Break-out Day. Deze werd onder prima weersomstandigheden gehouden op Sportpark Van Nispen in De Zilk. De organisatie lag in handen van het Welzijnskwartier en Sportbedrijf Noordwijk, Voetbalvereniging Van Nispen en andere organisaties in De Zilk...

Het programma voor de meer dan 100 aangemelde kinderen stond bol van spectaculaire en sportieve activiteiten waaronder een 46 meter lange stormbaan, pijl en boog schieten, touwtrekken en nog meer leuke spelletjes. 

De start was om 12.00 uur (tot 18.00 uur) waarbij wethouder Dennis Salman het kickboks demo-gevecht aanging met kinderburgemeester Kseniya Dessing. Zij kwam natuurlijk als overwinnaar uit de strijd met de wethouder en gaf daarna het fluitsignaal voor de start van de sportieve middag.

Aan het einde van deze geslaagde Break-out Day was het uitpuffen voor alle jongeren van alle sportieve vermoeienissen en was het nog even gezellig nakletsen met een broodje hamburger van de barbecue. 

Foto's BON.