Datum: 25-09-2023 - 01:50
19
aug
'22
Handbalvereniging Northa in voorbereiding op een nieuw seizoen.
Geschreven door Handbalvereniging Northa
Foto's Redactie BON

Handbalvereniging Northa in voorbereiding op een nieuw seizoen.

Alle verenigingen hebben vakantie gehad, maar ondertussen zijn bij alle verenigingen de voorbereidingen in volle gang. Zo ook bij Handbalvereniging Northa! Team indeling, wedstrijdplanning, kantinerooster, grote schoonmaak, indeling trainers en scheidsrechters en een uitdagend trainingsplan samenstellen. Dit zijn een aantal belangrijke onderdelen. Het seizoen 2021-2022 van de Northa werd afgesloten met onder andere het kamp...

voor de hele vereniging met junioren en senioren samen, wat eindelijk weer kon. En een geweldig familie-toernooi, waarbij jong en oud gemixt door elkaar spelen en ieder vader, moeder, neef, nicht, buurman of wat dan ook meenam. Met afsluitend een heerlijke barbecue wat op ons overdekt terras bij de fijne nieuwe kantine kon worden gehouden.

Al deze activiteiten en ook de materialen om te zorgen voor afwisselende trainingen zijn mogelijk gemaakt door vertrouwde en ook zeker nieuwe sponsoren. Wij zijn enorm trots op onze sponsoren. Mede dankzij hun is en wordt ons handbaljaar een succes.

Wij danken namens al onze leden de volgende sponsoren:
Brouwer Company > Cafetaria De Koetiller > Hooijmans Zonwering > NWH Jobs Uitzendbureau > Santhe Dranken Speciaalzaak > Hengelsport en dierenspeciaalzaak W. vd Niet > H.L.Hogervorst, Theunissen reclame,  Kim Hekwerken, Boon Bouw, Slagerij van Kampen, Margreth Autorijschool, Solar Compleet, Future plants, Slagerij Knijnenburg, PWA B.V.

Foto's PR.