Datum: 02-10-2022 - 08:14
17
aug
'22
'Koffie & Kids Noordwijk' voor (aanstaande) moeders, vaders, oma’s, opa’s & kids van 0-4 jaar.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin
Foto's Redactie BON

'Koffie & Kids Noordwijk' voor (aanstaande) moeders, vaders, oma’s, opa’s & kids van 0-4 jaar.

Waar kunnen (aanstaande) ouders en hun kinderen in de gemeente Noordwijk terecht met vragen over zwangerschap, opvoeding en ouderschap? Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert Koffie & Kids Noordwijk. Koffie & Kids Noordwijk is dé ontmoetingsplek in de gemeente Noordwijk voor (aanstaande) moeders en vaders, opa’s, oma’s met jonge (klein)kinderen. Iedere eerste woensdag...

van de maand tussen 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen zij hier met elkaar in gesprek gaan, opvoedtips/ ervaringen uitwisselen, of gewoon ontspannen koffie drinken. De kinderen kunnen lekker spelen met het diverse speelgoed dat aanwezig is.

Maandelijks staat er een thema centraal. Welke thema’s dit zijn bepalen de ouders zelf d.m.v. inventarisatie, bv. voeding, kinder-EHBO, positief opvoeden of een activiteit met peutersport of -yoga. 

Wanneer:
Per 7 september iedere eerste woensdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur (tenzij dit op een feestdag valt; check de facebookpagina).

Op 7 september staat het thema “Voeding voor kleintjes” centraal, Isabelle Groenstege van My Foodstyle sluit hiervoor aan. Met haar ervaring en kennis over voeding, gaat ze met ouders in gesprek over de uitdagingen rondom gezonde voeding.

Waar:
Koffie & Kids Noordwijk is in het CJG in het Gezondheidscentrum Noordwijkerhout, Via Antiqua 23. Entree is gratis.

Meer informatie:
https://www.cjgnoordwijk.nl
Facebook koffie.kids.noordwijk